Γενικοί όροι χρήσης

Η χρήση των υπηρεσιών που παρέχονται από τον ιστότοπο  koraliflowers.gr , προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνίας σας, με τους παρακάτω όρους χρήσης , που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου του. Ο χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος κι αν δεν συμφωνεί να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του. Η εξακολούθηση της χρήσης του ιστότοπου koraliflowers.gr ,σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων αυτών.

Σκοπός του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Σας δίνει τη δυνατότητα , να ενημερωθείτε άμεσα για τα προϊόντα μας και να πραγματοποιήσετε τις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές με ασφάλεια.

Σας παρέχουμε ποιότητα και φρεσκάδα στα λουλούδια και τα φυτά μας και έως τρεις ημέρες από την ημέρα παράδοσή τους.  Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση παραλαβής προϊόντων από τον παραλήπτη ή αν δεν δέχεται να παραλάβει το προϊόν. Σε περίπτωση καθυστέρησης της αποστολής , το koraliflowers.gr,  ενημερώνει άμεσα τον αποστολέα. Λόγω ευπαθών προϊόντων, επιστροφές δεν γίνονται δεκτές.

Για να αποφύγη καθυστερήσεων, παρακαλώ συμπληρώστε σωστά όλα τα στοιχεία στη φόρμα παραγγελίας. Σε περίπτωση λάθους ή ελλειπής συμπλήρωσης δεν φέρουμε καμία ευθύνη για καθυστερήσεις.

Διαθεσιμότητα

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται συνεχώς ώστε να διασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα που υπάρχουν στο koraliflowers.gr  είναι άμεσα διαθέσιμα. Σε περίπτωση όπου ένα προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στο απόθεμά μας, δεσμευόμαστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά, εντός μίας εργάσιμης ημέρας από την παραγγελία. . Οι διαθεσιμότητες που αναφέρονται είναι ενδεικτικές και δεν είναι δεσμευτικές.

Τιμολόγηση

Όλες οι τιμές  στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν περιλαμβάνουν έξοδα μεταφοράς και  τραπεζικά έξοδα( εάν υπάρχουν ).

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Όλος ο σχεδιασμός του διαδικτυακού καταστήματος , τα κείμενα, οι φωτογραφίες και τα σήματα αυτού ,αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ιστοσελίδας koraliflowers.gr και προστατεύονται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Eλληνικού δικαίου και των Διεθνών συμβάσεων.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Τα προσωπικά σας στοιχεία καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας, τα οποία παρέχετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι σημαντικά για την ολοκλήρωση της παραγγελίας και τη σωστή αποστολή της. Αποτελούν μοναδικό τρόπο επικοινωνίας μαζί σας και με τον παραλήπτη .  Για αυτό το λόγο θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι τα στοιχεία που δηλώνεται είναι ορθά . Η επιχείρησή μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις στη ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εφόσον έχετε συμπληρώσει λανθασμένα στοιχεία στη φόρμα παραγγελίας. Κάθε ειδοποίηση που πραγματοποιείται στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση ή στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει κατά την ολοκλήρωση παραγγελίας , θα θεωρείτε έγκυρη ακόμη και αν δεν φτάσει σε εσάς, εξαιτίας λανθασμένης δήλωσης στοιχείων από εσάς ή βλάβη του διακομιστή σας ή βλάβη του τηλεφώνου σας ή του τηλεφωνικού σας παρόχου ή λόγω τροποποίησης των στοιχείων σας, χωρίς να μας έχετε ενημερώσει. Αυτό ισχύει και για τη διεύθυνση αποστολής των προϊόντων, καθώς και για το σταθερό τηλέφωνο επικοινωνίας.

Αρμόδιο νομικό προσωπο

Αρμόδιο νομικό πρόσωπο για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα στην ιστοσελίδα αυτή είναι η ατομική επιχείρηση με την επωνυμία ΑΓΓΕΛΟΓΛΟΥ ΔΗΜ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, με διακριτικό τίτλο ‘Korali΄ , που εδρεύει στη Θέρμη, Ταβάκη 51,Τ.Κ. 57001. Τηλέφωνο: 2310365810 και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected]

Εγγραφή / Αγορά

Για την διευκόλυνση μελλοντικών σας αγορών, θα σας ζητηθεί να εγγραφείτε ως χρήστες στην ιστοσελίδα μας- Μπορείτε πάντα να προχωρήσετε σε αγορά ως επισκέπτης- Τα στοιχεία που δηλώνεται στην ειδική φόρμα παραμένουν στο σύστημα της επιχείρησής μας έως ότου κάνετε διαγραφή λογαριασμού. Για να κάνετε εγγραφή στο σύστημα, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε προσωπικά σας στοιχεία (όπως όνομα, κινητό , πόλη κ.α.) όπως και να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό κωδικό για εισαγωγή στο σύστημα. Ολοκληρώνοντας την εγγραφή σας αυτή καταγράφετε το ιστορικό των αγορών σας και μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Με την αποστολή της σχετικής φόρμας (φόρμα εγγραφής, φόρμα παραγγελίας) που περιλαμβάνει τα στοιχεία σας, παρέχεται αυτόματα σε εμάς το δικαίωμα να συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία και τα στοιχεία που μας παρέχεται εντός των πλαισίων εφαρμογής της ισχύουσας νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Οι πληροφορίες που θα σας ζητηθούν προκειμένου να είναι εφικτή η αποστολή , επισημαίνονται ως υποχρεωτικά πεδία στη φόρμα υποβολής. Για τη σύναψη και εκτέλεση των συμβάσεων ζητάμε πληροφορίες επικοινωνίας όπως το όνομα, το τηλέφωνο, τη διεύθυνση παράδοσης και τιμολόγησης, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τη μέθοδο πληρωμής. Επιπλέον κάνουμε χρήση των δεδομένων σας για τη διατήρηση της βάσης δεδομένων πελατών μας, ώστε μόνο τα σχετικά δεδομένα να αποθηκεύονται εκεί.

Διαβίβαση και Διατήρηση Πληροφοριών/Προσωπικών δεδομένων

Αρχικά πρέπει να είστε σίγουροι πως κατά τη διαβίβαση των προσωπικών σας στοιχείων, εξασφαλίζουμε το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας. Ως εκ τούτου τα δεδομένα σας διαβιβάζονται αποκλειστικά και μόνο στους παρόχους υπηρεσιών και σε συνεργαζόμενες εταιρίες οι οποίες επιλέχθηκαν προσεκτικά από εμάς και επιπλέον δεσμεύονται με σύμβαση εκ των προτέρων. Επίσης τα δεδομένα σας διαβιβάζονται μόνο σε φορείς που βρίσκονται εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου και για το λόγο αυτό οι φορείς αυτοί υπόκνεινται στην αυστηρή νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Διαβιβάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την ολοκλήρωση και εκτέλεση των συμβάσεων στην επιχείρησή μας  με σκοπό την αποθήκευση σε κεντρικές βάσεις δεδομένων καθώς και για σκοπούς τιμολόγησης και λογιστικής εντός της επιχείρησης.  Επιπλέον αν ζητήσετε να παραλάβετε κάποιο προϊόν από το φυσικό μας κατάστημα στη Θέρμη, το κατάστημα λαμβάνει πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία σας ώστε να είναι εφικτό να την επεξεργαστεί. Επιπλέον αν έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημα μας, λαμβάνουμε επίσης πρόσβαση στα δεδομένα παραγγελίας σας, έτσι ώστε το προσωπικό μας να είναι σε θέση να επεξεργαστεί το αίτημά σας.

Διαβιβάζουμε τα απαραίτητα στοιχεία (πχ όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο) για την εκτέλεση των συμβάσεων σε διάφορους παρόχους υπηρεσιών, οι οποίοι λειτουργούν για εμάς (πχ υπηρεσίες πληροφορικής, φιλοξενίας του ιστότοπου, πληρωμή και παράδοση προϊόντων) με μόνο σκοπό την ολοκλήρωση των καθηκόντων τους. Μερικές από αυτές τις εταιρίες συνεργάζονται με εμάς ως εξωτερικοί συνεργάτες επεξεργασίας δεδομένων και για το λόγο αυτό χρησιμοποιούν τα δεδομένα που τους παρέχουμε μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Επιπλέον έχουμε συνάψει συμφωνίες με αυτές τις εταιρίες αναφερόμενοι στη λήψη μέτρων ασφαλείας και στη παρακολούθηση των μέτρων αυτών σε τακτική βάση.

Επίσης διαβιβάζουμε δεδομένα σε τρίτους σε σχέση με την εκτέλεση των συμβάσεων στις παρακάτω περιπτώσεις :

-για παράδοση αγαθών σε μεταφορικές εταιρίες και σε εταιρίες παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών, όπως ορίζεται με την τοποθέτηση της παραγγελίας.

-για την πληρωμή αγαθών, στους παρόχους υπηρεσιών πληρωμών που καθορίζεται κατά τη τοποθέτηση της παραγγελίας σας

Αν επιχειρήσετε πληρωμή με πιστωτική κάρτα, αυτή διενεργείτε και τυγχάνει επεξεργασίας από το Viva Wallet.

Αν επιχειρήσετε πληρωμή μέσω ηλεκτρονικής κατάθεσης, αυτή διενεργείτε και τυγχάνει επεξεργασίας από το τραπεζικό ίδρυμα που εσείς επιλέγετε : Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.,  Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πληρωμής, δεν καταγράφουμε ούτε αποθηκεύουμε τις πληροφορίες πληρωμής κατά τη διαδικασία αυτή. Εσείς παρέχετε τις πληροφορίες αυτές απευθείας στον αντίστοιχο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών, αποκλειστικά.

Διαβιβάζουμε τα δεδομένα σας εντός πλαισίου εφαρμογής των υφιστάμενων νόμων περί προστασίας των δεδομένων σε τρίτα μέρη ή στις επίσημες αρχές, αν είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να το πράξουμε λόγο επίσημης οδηγίας ή εντολής δικαστηρίου. Και επιπλέον έχουμε το δικαίωμα να το πράξουμε επειδή αυτό είναι απαραίτητο για την δίωξη των ποινικών αδικημάτων  ή για προστασία και επιβολή των δικαιωμάτων και των απαιτήσεών μας.

Τα δεδομένα σας που αποθηκεύονται σε εμάς, προστατεύονται μέσω τεχνικών και οργανωτικών μέτρων για την πρόληψη απώλειας ή κακής χρήσης από τρίτους. Το προσωπικό της επιχείρησής μας, το οποίο επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, δεσμεύεται για την τήρηση του απορρήτου. Επιπλέον για την αποτελεσματική προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, τα δεδομένα αυτά μεταδίδονται σε κρυπτογραφημένη μορφή. Για την εξασφάλιση προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων, τα τεχνικά μέτρα ασφαλείας παρακολουθούνται τακτικά και προσαρμόζονται στα αντίστοιχα επικρατούντα πρότυπα της τεχνολογίας.

Ο νόμος σας δίνει το δικαίωμα να ενημερώνεστε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, που βρίσκονται αποθηκευμένα σε εμάς, καθώς και να ζητήσετε τροποποίηση ή διαγραφή. Ο πιο απλός τρόπος για να μεταβάλετε ή να ενημερωθείτε για τα δεδομένα αυτά είναι να συνδεθείτε στο λογαριασμό πελάτη που σας ανήκει, όπου μπορείτε να κάνετε και διαγραφή του παραπάνω λογαριασμού (έτσι διαγράφονται τα στοιχεία σας). Τα δεδομένα που αποθηκεύονται λόγω νομικών, θεσμικών ή συμβατικών υποχρεώσεων για τη διατήρηση εμπορικών εγγράφων θα κλειδώνονται αντί να διαγραφούν, προκειμένου να αποτραπεί η χρήση τους για άλλους σκοπούς.

Όταν σύμφωνα με τις νομικές διατάξεις απαιτείται η συγκατάθεσή σας, για να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για κάποιο σκοπό, θα σας ζητάμε τη ρητή άδειά σας καθώς και να συνδέεται την άδεια που χορηγήσατε σύμφωνα με τις διατάξεις για την προστασία δεδομένων. Η άδεια που έχετε χορηγήσει μία φορά μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή, με αποτέλεσμα στο μέλλον να μπορείτε να προβάλετε αντιρρήσεις σε μελλοντικές χρήσεις των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς διαφήμισης, έρευνας αγοράς και γνώμης. Σε κάποιες περιπτώσεις η εφαρμογή της αντίρρησης/ανάκλησης της συγκατάθεσής σας μπορεί να καθυστερεί να υλοποιηθεί για τεχνικούς λόγους, για ένα χρονικό διάστημα. Μια απλή κοινοποίηση της επιθυμίας σας για ανάκληση της συγκατάθεσής σας ή της αντίρρησης μας αρκεί. Για το παραπάνω σκοπό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας χωρίς καμία επιβάρυνση (εκτός τα έξοδα του παρόχου σύνδεσής σας). Ηλεκτρονικό μήνυμα στο koraliflowers.gr . Σε περίπτωση που λαμβάνετε πληροφορίες από εμάς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορείτε να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο που περιλαμβάνεται στο ηλεκτρονικό μήνυμα, έτσι ώστε να δηλώσετε την ανάκληση συγκατάθεσης ή της αντίρρησης σας.

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για τη διαβίβαση των πληροφοριών που έχετε παραγγείλει ή αποπειραθεί να παραγγείλετε από το σύνολο των προϊόντων και για άλλες προωθητικές ενέργειες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχετε από εσάς, έχετε δικαίωμα να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία αυτή ανά πάσα στιγμή (ο τρόπος αναφέρεται στη προηγούμενη παράγραφο). Ακόμη μπορεί να σας στείλουμε πληροφορίες που αφορούν δικά μας αγαθά και υπηρεσίες, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχετε από εσάς, κατά τη διάρκεια μιας αγοράς, ακόμη και χωρίς προηγούμενη συγκατάθεσή σας, στο θέμα αυτό. Μπορείτε να εναντιωθείτε στη παραλαβή αυτών των μηνυμάτων ανά πάσα στιγμή χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, εκτός τα έξοδα μετάδοσης του ηλεκτρονικού μηνύματος σύμφωνα με τις συνήθεις από τους παρόχους χρεώσεις (ο τρόπος άσκησης εναντίωσης στα μηνύματα αυτά αναφέρεται στην παραπάνω παράγραφο). Στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προσπαθούμε να περιλαμβάνουμε μόνο πληροφορίες και στοιχεία που είναι πιθανόν να σας ενδιαφέρουν, εμείς μετράμε και αποθηκεύουμε στο προφίλ χρήσης σας ποσοστά ανοίγματος μηνυμάτων και κλικ καθώς και το αν και γιατί τα ηλεκτρονικά μηνύματά μας  μπορεί να μην έχουν παραδοθεί.  Τέλος θα σας αποστέλλονται στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που έχετε δηλώσει, συγκεκριμένες ενημερωτικές ανακοινώσεις οι οποίες είναι απαραίτητες για την εκτέλεση της σύμβασης και τη λειτουργία του koraliflowers.gr, όπως για παράδειγμα αναφορικά με υπηρεσίες (πχ επιβεβαίωση της εγγραφής, πληροφορίες από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών) ή αναφορικά με ένα σύνολο που υπόκειται σε χρεώσεις (πχ επιβεβαίωση παραγγελίας, την επεξεργασία των πληρωμών) , οι οποίες δεν μπορούν να απενεργοποιηθούν. Οι παραπάνω κοινοποιήσεις θα αποστέλλονται κανονικά στα στοιχεία επικοινωνίας που έχετε δηλώσει εσείς κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Σύνδεσμοι τρίτων εταιριών στην ιστοσελίδα

Το  koraliflowers.gr περιέχει και συνδέσμους τρίτων εταιριών, δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα μέτρα προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων στις εξωτερικές ιστοσελίδες που έχετε πρόσβαση μέσω αυτών των συνδέσμων. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ενημερώνεσθε για την προστασία των δεδομένων σας σε αυτούς τους διαδικτυακούς τόπους.

Αλλαγές στις παραπάνω πληροφορίες

Βασικός και πρωτεύων σκοπός της επιχείρησής μας είναι η διαφύλαξη των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας. Για το λόγο αυτό ενδέχεται να είναι απαραίτητη η εκ νέου ανανέωση ή τροποποίηση των παραπάνω ενημερώσεων περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Σας συνιστούμε να ενημερώνεστε κατά τακτά χρονικά διαστήματα για τυχόν τροποποιήσεις ,που ενδέχεται να πραγματοποιηθούν, στη σελίδα αυτή. Αν οι εν λόγω τροποποιήσεις επηρεάζουν τη συγκατάθεση που χορηγείται από εσάς, θα προβούμε σε άμεση ενημέρωσή σας.