Τρόποι και όροι αποστολής

Το κόστος αποστολής υπολογίζεται αυτόματα πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Σε όλες τις παραδόσεις , χρειαζόμαστε ένα περιθώριο τουλάχιστον 2 ωρών για την εκτέλεση της παραγγελίας.

Σε περίπτωση επιβεβαίωσης του δελτίου παραγγελίας σας δηλώνετε την ενέργεια ενδιαφέροντος αγοράς των προϊόντων, η οποία είναι δεσμευτική . Η αγορά ενός προϊόντος έχει νομική ισχύ με την αντίστοιχη καταβολή του αντιτίμου από τον πελάτη.

Οι παραγγελίες ελέγχονται καθημερινά από τις 09:00 έως τις 17:00. Οι παραγγελίες που παραλαμβάνονται έως τις 17.00, εκτελούνται αυθημερόν. Οι παραγγελίες που παραλαμβάνονται μετά τις 17.00 , εκτελούνται την επόμενη μέρα. Εάν επιθυμείτε η παράδοση να γίνει την ίδια ημέρα, θα πρέπει αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας στο 2310365810.

Αν ο τρόπος πληρωμής είναι τραπεζική κατάθεση , η παραγγελία σας θα εκτελεσθεί μόλις εμφανιστεί η κατάθεση στο λογαριασμό μας. Αν επιθυμείτε αυθημερόν παράδοση, καθώς η παραπάνω κίνηση μπορεί να χρειαστεί  μερικές ημέρες για να εμφανιστεί στο λογαριασμό μας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310365810 ή αποστείλετε το αποδεικτικό πληρωμής στο [email protected]

Τα έξοδα τραπεζικής κατάθεσης, επιβαρύνουν εξ’ολοκλήρου τον πελάτη

Παρακαλούμε , όπως συμπληρώσετε σωστά όλα τα στοιχεία στη φόρμα παραγγελίας. Δεν θα αποστέλλεται καμία παραγγελία,χωρίς ονοματεπώνυμο και κινητό τηλέφωνο παραλήπτη. Επίσης, παραγγελίες χωρίς στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κινητό τηλέφωνο, εμαιλ) δεν θα γίνονται δεκτές.

Σε περίπτωση λάθους ή ελλειπής συμπλήρωσης στοιχείων, δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις.

Σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και μεγάλων εορτών  ,όπως Χριστούγεννα, Αγίου Βαλεντίνου, γιορτή Μητέρας, μέρα της Γυναίκας κ.α.  δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ακριβή ώρα παράδοσης.

Μεταφορικά

Θέρμη,  Πανόραμα, Τριάδι, Λήδα Μαρία, Mediterranean Cosmos, ΔΩΡΕΑΝ

Πυλαία, Χαριλάου, Ραιδεστός, 5ευρώ

Υπόλοιποι Οικισμοί Δήμου Θέρμης, Δήμος Θεσσαλονίκης, Καλαμαριά, 10ερώ

Δωρεάν παραδόσεις για παραγγελίες άνω των 60ευρώ

Αν υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παραδόσεις

Παραδόσεις γίνονται από τις 10:00 έως τις 20.00, Δευτέρα με Σάββατο. Αν επιθυμείτε παράδοση πριν τις 10.00 ,μετά τις 20:00 ή Κυριακή  θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά. Σημείωση ότι θα υπάρξει έξτρα χρέωση (εκτός το κόστος των μεταφορικών) δέκα ευρώ (10€). Επιπλέον, θα πρέπει η παραγγελία σας να οριστεί μία ημέρα πριν την επιθυμητή μέρα και ώρα παράδοσης .

Σε περίπτωση όπου η περιοχή που δηλώσει ο αποστολέας διαφέρει από την περιοχή που δηλώνει ο παραλήπτης κατά την τηλεφωνική μας επικοινωνία και υπάρξει διαφορά στο ποσό των μεταφορικών , η παραγγελία μπαίνει σε αναμονή και επικοινωνούμε με τον αποστολέα για την κάλυψη αυτού του ποσού . Αν δεν εξοφληθεί αυτή η διαφορά η παραγγελία δεν αποστέλλεται.

Για αγορές άνω των 60€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Δεν ισχύει αν θέλετε να ορίσετε ακριβή ώρα παράδοσης, αν θέλετε να ορίσετε ώρα παράδοσης πριν τις 10:00 και μετά τις 20:00 ή Κυριακή. Σε αυτές τις περιπτώσεις (για παραγγελίες άνω των 60€) θα χρεωθείτε μόνο το κόστος της εκάστοτε υπηρεσίας μας που θα χρησιμοποιήσετε.

Προς το παρόν, τα προιόντα μας αποστέλλονται στους Δήμους Θέρμης, Πυλαίας, Καλαμαριάς, Θεσσαλονίκης, καθώς και σε κοντινούς περιφερειακούς Δήμους στον Νομό Θεσσαλονίκης.